DECEMBER

18 December 2014
Today is 18th and Christmas is getting sooooo close baby. As a nice and tolerance Muslim (eciegitu), I do enjoy Christmas as well. You know, good and joyful music played at Mall, funny movies free to watch on TV, the Christmas'  tree and blink blink accessories, then, whats the most happy thing about Christmas? Yes, its SALEEEEEE!!!! Uuuulalaa... sale here, sale there, sale everywhere! For me, sale when Christmas come feels like hypnotic. My eyes sparkling, my mouth gaping, my feet steps by itself, ah maaaagic.

Being in the end of year gimme a little bit different view of sale. Rasanya, pingin yang baru baru terus aja gitu. Even for only a lip balm or serum or bag or shoes or hijab or dress (hahahahahaha banyak maunyaaaa). Mungkin karena perayaan natal berdekatan dengan tahun baru dan semua jadi meriah sekali. Tapi, di balik keindahan itu semua, satu hal yang memutarbalikan those tingling feeling, is the end of year itself. Saya sangat terbiasa dengan yang namanya resolusi. Hampir tiap akhir taun saya menyusun misi yang ingin saya capai di tahun depan. Dan melihat apa yang akan saya hadapi tahun 2015, saya harus berpaling (jauuuh) dari godaan setan diskon. I need to saving more and pay all the bills. Akhir tahun jadi moment saya mikir kalo uang itu memang segalanya, hahahahaha. I'm in time of saving-more-shopping-less, and absolutely I need to find another money tap (long term project I don't know when the due date #pffft). Jadi ada kah kado natal gratis yang bisa saya dapat?

By the way any way busway, akhir tahun adalah akhir tahun, saya sejenak ingin mengingat apa yang telah saya capai di tahun ini. Let me share to you...

  1. Saya lulus program management trainee di sebuah bank besar dan penempatan di tempat yang saya mau. Since then, I have monthly salary that I can buy my Daddy a new Batik when Father's Day. Seldom buy something for Daddy, the Batik I bought is little bit expensive and its being my pride because Daddy love it bunch!
  2. Saya udah cobain pilates, yoga, sh*bam, jogging when car free day, and dumbbells while driving. Cute.
  3. I GOT ENGAGED. The best thing I know happened along 2014. And my days never feels the same.
  4. My loveliest cat ever named Dastan have stolen by jerk!!!!!! But I'm not cried at all, yes now I'm that strong.
  5. Saya mulai menjalani berbagai kebiasaan sehat. Ukuran keberhasilannya adalah saya tahun ini ke rumah sakit cuman sekali yeaaaay.
  6. I can drink water 2 liters per day. Then you know how long I life with dry skin.
  7. No one of my allergies recurrent this year. But I don't know it means I'm free of that or not.
  8. Udah bisa pake eyeshadow sendiri dooong.
  9. I've got a syuper handsome niece named Luthfan Al-Fatih Anindyajati. I love him like xo.
  10. I can run 4km constantly! Fyi, 3km is the best I can get in years.
  11. Now I can say I am a half-blood of Medannese.
  12. My gastrointestinal illness not as crazy as 2013.
  13. Since yesterday, I proudly said that I can swim better, soooo much better than I was thought. 20 lap and I'm still alive hehehehe.
  14. I'm dying in love with Sauna. Pencapaian bukan nih?
  15. and etc etc etc....

Begitu lah hal hal yang telah saya capai, atau yang saya beri penghargaan untuk diri sendiri. I'm type of person who counts every little things, I love every God's gifts even diarrhea for weeks and failed skin care I used for months. Banyak pencapaian-pencapaian "kecil" yang sangat saya hargai, mau saya tulisin semua di blog kira-kira kapan selesesainya hahahaha.

Masih banyaaaaaak yang ingin saya lakukan, banyak sekali sekali sekali. Saya belum ke Lombok, Banyuwangi, atau Lampung. Saya belum berhasil bikin rata lagi perut saya, atau lengan balik kencang lagi. Saya belom punya tas baru sejak Agustus (penting abiz), saya belum banyak membantu orang, saya belum berenang rutin, saya belum bikin paspor, saya belum ini itu ini itu. Waaah sepertinya tahun depan saya akan sangat sibuk.






much love,
Post Comment
Post a Comment

I'd love to hear from you!